Small logo icon

Bikerafting: En äventyrlig blandning av cykling och packrafting.

Bikerafting: Föreställ dig ljudet av dina däck som rullar över ojämn terräng, vinden som blåser genom ditt hår när du cyklar förbi hisnande landskap. Sedan sker plötsligt övergången till det lugna, porlande vattnet, där paddlarna rör vid ytan och du tar dig framåt på din packraft. Detta är det unika äventyr som bikeraften erbjuder, en fusion av cykling och packrafting.

Innehållsförteckning

Spela video om Youtube-video-bikerafting

Vad är bikeraften?

Bikerafting är en spännande utomhusaktivitet som kombinerar två populära transportformer: cykling och forsränning. Denna innovativa och spännande sport gör det möjligt för friluftsentusiaster att färdas långa sträckor på land med cykel och sedan enkelt byta till vatten.

Det börjar vanligtvis med en äventyrlig mountainbiketur till en vattenväg (en sjö, flod eller strandlinje). Väl framme vid vattnet tas packraften ur ryggsäcken, blåses upp och mountainbiken fästs på packraften. Äventyrarna kan sedan påbörja sin fortsatta färd över vattnet. På så sätt kan de njuta av landskapet, naturen och spänningen i att paddla.

I takt med att bikerafting blir allt populärare anammar fler och fler friluftsentusiaster denna spännande och utmanande aktivitet. Med framsteg inom utrustningstekniken och ett ökat intresse för multisportäventyr kommer bikerafting säkert att förbli en spännande och givande aktivitet runt om i världen.

Vem är bikeraften för?

Bikeraften är inte bara för erfarna äventyrare eller extremsportentusiaster. Bikeraftening är för alla som längtar efter att utforska, upptäcka och få kontakt med naturen. Oavsett om du är en cykelentusiast som vill prova något nytt, en erfaren raftare som söker ett nytt perspektiv eller en naturälskare som vill se ett större område på en mer begränsad tid, har bikerafting något för alla.

Bikerafting-team-building

Säkerhet och utrustning

Säkerheten kommer alltid i första hand. Använd rätt utrustning, t.ex. flytväst, hjälm och skyddskläder om det behövs. Kontrollera också vädret innan du åker och särskilt innan du ger dig ut på vattnet. Om det t.ex. väntas åskväder ska du inte gå ut på vattnet. Dessutom är det viktigt att förstå grunderna i bikerafting innan man ger sig ut på denna aktivitet. Dessa grunder och säkerhetsprinciper förklaras väl under genomgången så att du säkert kan ge dig ut på ditt äventyr.

Svårighetsgrad

Svårighetsgraden beror på platsen och terrängen där du kommer att cykla. Vissa rutter är lämpliga för nybörjare, medan andra erbjuder mer utmanande stigar för erfarna äventyrare. Det är viktigt att utvärdera svårighetsgraden på en rutt och välja en som passar din erfarenhetsnivå och dina färdigheter. Visste du att vår cykelflotte är perfekt för nybörjare och även erbjuder gott om utmaningar för den mer erfarna mountainbikecyklisten?

Börja ditt bikeraft-äventyr

Släpp loss din inre upptäckare, tänj på dina gränser och skapa minnen som varar livet ut. Är du nyfiken på ditt eget bikeraft-äventyr? Klicka här för mer information

Known from
Share:
𝗪𝗲’𝗿𝗲 𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴! 😃 Ben jij op zoek naar een avontuurlijk outdoor job deze lente/zomer? Bekijk dan nu onze vacature van 𝗣𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗲𝘂𝗿 (𝗺/𝘃) in Duitsland of Luxemburg! 🚣‍♂️🥾🚴 𝘌𝘳𝘷𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨.

~~~

#hiring #packraftinstructeur #packraftinstructor #vacature #job #packrafttravel #duitsland #luxemburg #packrafting #bikerafting #outdoor #avontuurlijkejob #outdoorinstructor
👋 Deel de packraft ervaring met je vrienden en nodig ze uit om mee te gaan op avontuur in 2024! 🌳

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗯𝘂𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀.

— 
#PackraftTravel #PackraftExperience #PackraftAdventure #AdventureWithFriends #AdventureTime #ExploreNature #OutdoorAdventure #Packrafting2024 #PackraftingFun #PackraftingBuddies #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingLife #PackraftingTrips #AdventureSeeker #PackraftingTour #NatureLovers #PackraftingAdventures #ExploreTheOutdoors #AdventureIsOutThere #NatureWanderlust #TravelAndExplore #PackraftingFriends #AdventureTogether #OutdoorFriends #TravelWithFriends #PackraftingGoals #AdventureFriends
🌊 𝗩𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗮𝗱𝗲𝗺𝗯𝗲𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗮𝘃𝗼𝗻𝘁𝘂𝘂𝗿

🚣‍♂️ Ontdek verborgen plekken en geniet van de natuurlijke schoonheid van de Eifel.

~~~
#PackraftTravel #PackraftingAdventure #EifelWaterways #WaterAdventures #PackraftingFun #ExploreTheEifel #NatureWanderlust #PackraftingGermany #EifelNature #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingExperience #WaterExplorations #OutdoorAdventure #PackraftingTour #WaterSports #EifelGermany #ExploreNature #AdventureSeeker #WaterWonderland #PackraftingLife #NatureLovers #PackraftingCommunity #WaterTravel #ExploreMore #PackraftingAdventures #EifelExploration #PackraftingJourney #EifelNatureLover #wateradventurers
Google Logo
5/5

INNEHÅLL EXPEDITION FOODPACK

Se till att lägga till expeditionens matpaket till din bokning så att du kan börja dagen med en härlig färsk frukost. Håll dig mätt och full av energi med olika snacks, energibars och frystorkade expeditionsmåltider till lunch och middag.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-