Small logo icon

Packraft äventyr i Müllerthal

Google Logo
Packrafters bedömer oss med en 9,8! ⭐⭐⭐⭐⭐

”Upptäck de naturliga underverken i den äventyrliga Müllerthal på en
2-dagars självständigt packraftäventyr med Packraft Travel i Luxemburg!”

🥾🚣 Hike, Paddle & Sleep 🏕️

Packrafting Müllerthal

Låt dig förtrollas av en av de vackraste UNESCO Global Geoparks i Europa. Müllerthal, även känt som Lilla Schweiz, är känt för sitt sagolika naturlandskap. Njut av vackra vandringsleder genom lummiga skogar, förbi imponerande klippformationer, unika sandstensklippor, smala raviner och modiga Sauer River, med olika forsar, med packraft. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren äventyrare är packrafting i Müllerthal en oförglömlig upplevelse för alla.

Renate van Bodegraven
9 July 2024
Ondanks de blubber door alle regen, was het een heerlijke trip. Glamping tent is echt aan te raden. Broodjes zijn heerlijk en de Rangers zijn behulpzaam. Ook ons hondje vond het geweldig.
Corne De Groot
8 July 2024
Wij zijn met 5 vrienden een fantastische ervaring rijker! Alles verliep volgens planning. Super organisatie, wij gaan er nog een keer naartoe!
Elize Visser
6 July 2024
Wij hebben onlangs met zn tweeen een weekend gepackraft. Ontzettend leuk om te doen! Prachtige trails, hele mooie omgeving en heel tof om halverwege de boot op te blazen om zo je weg te vervolgen. Staff is erg vriendelijk en alles is goed geregeld! Materiaal ziet er top uit en weegt erg weinig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ann Stelten
2 July 2024
Alles was super goed georganiseerd. Het materiaal (raft, fiets, voedingspakket,...) was meer als dik in orde. De ontvangst en uitleg was zeer hartelijk. En het zonnetje was 3 dagen lang van de partij!!!
Mark Van Ravesteyn
2 July 2024
Prachtige wandelroutes tussen de rotsen! Heerlijk genoten als eerste solo trip!
Bettina Schmidt
2 July 2024
Ein tolles Abenteuer. Gute Organisation. Preislich alles ok.
John Kuijpers
30 June 2024
Heerlijke dagen gehad. Mooie en uitdagende routes. Heerlijk bijkomen in de glamping tent en na een goed ontbijt weer op pad. Duidelijke instructies en je krijgt goed materiaal mee. Zeker voor herhaling vatbaar.
2-daagse Packraft-led ~ Müllerthal

Packrafting i den vackra Müllerthal-regionen i Luxemburg, en unik upplevelse! Under den 2 dagar långa packraftturen kan du upptäcka Müllerthals naturliga skönhet med sina friskt doftande skogar, äventyrliga floder, höga bergväggar och de smala sprickor och raviner som gör Müllerthal så speciellt. Bli ett med naturen och fördjupa dig i Müllerthals magiska värld under 2 dagar.

Packraftleden består av en kombination av vandring och forsränning, med start- och målpunkt i baslägret.

Kolla in 2-dagarsspåret här 👇

a map of a mountain range
Dag 1 = 1

Villkor: 💪💪

🥾 Hike
0 km
🌊 Raften
0 km
Dag 2 =

Villkor: 💪💪

🥾 Hike
0 km
🌊 Raften
0 km
GEAR
Vi har koll på allt

Börja ditt äventyr härligt avslappnat. Vi ser till att allt är organiserat för dig in i minsta detalj. Vi börjar med… Din packraftutrustning.

RYGGSÄCK

Waterdichte rugzak för din packraft utrustning och personliga spullen.

PACKRAFT

Ljusvikt packraft met luchtzak om de boot op te blazen.

PADDLE

4-delad paddel som du enkelt kan bära med dig i ryggsäcken.

Trekon Packraft Brand
VATTENTÄT TASJE

Vattentät väska för att skydda värdesaker under äventyret.

SIMVÄST

Lättviktig flytväst för en extra säker resa över vattnet.

MATFÖRPACKNING

Se till att du har tillräckligt med energi med Expedition Foodpack = Tillval

Instructor basecamp Packraft Travel
BASECAMP
KOPPLA AV OCH LADDA UPP...

Vi välkomnar dig till vårt helt nya basläger i det förtrollande Müllerthal (Luxemburg)! Start- och målpunkt för varje led. Ligger på en campingplats som är fullt utrustad och omgiven av natur. Det perfekta stället att börja äventyret med frukost, koppla av när du kommer tillbaka från din vandring och övernatta.

Våra rangers kommer att ge dig tydliga instruktioner om din utrustning och rutten och kommer att finnas till hands under hela dagen om du har några frågor.

GLAMPING ELLER TILLBAKA TILL DET ENKLA
EN 1000-STERREN BOSTAD ✨

I 2-dagarsvandringen ingår en övernattning i vårt basläger. Välj bekvämlighet och bo i ett utrustat Basic- eller Glampingtält. Eller vill du hellre slå upp ditt eget tält? Valet är ditt!

Går du Back to Basic eller föredrar du att campa i lyx? Basic-tälten är utrustade med liggunderlag och en campingsits. Glampingtälten är utrustade med en bekväm säng med täcke och kudde, bord med stolar, porslin och en kylbox. Den perfekta platsen för att dra sig tillbaka och koppla av.

PRAKTISK INFO

med följande tillägg...

EXTRA NATT?

Börjar du ditt packraftingäventyr full av energi? Boka då en extra övernattning före din vandring. En extra natt efter leden är också möjlig. På så sätt kan du njuta av de vackra omgivningarna och sevärdheterna ännu längre! De extra nätterna inkluderar alltid en utsökt färsk frukost.

Expedition Foodpack

För att säkerställa tillräcklig näring för hela din 2-dagars vandring, lägg till Expedition Foodpack till din bokning. Det inkluderar en utsökt färsk frukost, olika snacks, energibars och hälsosamma frystorkade äventyrsmåltider för lunch på vägen och som kvällsmåltid. Har du några kostönskemål eller allergier? Meddela oss så justerar vi ditt matpaket i enlighet med detta.

Praktisk information

2-DAGARSTUREN ~ FRÅN 119 EURO

dag 1 av din vandring börjar vår ranger kl. 9.00 med en genomgång av rutten och packraftutrustningen. Från kl. 9.30 ger ni er iväg på egen hand och navigerar enkelt längs leden med hjälp av er telefon. Ta dig tid att uppleva äventyret i din egen takt och njut av varje ögonblick!

dag 2 börjar du dagen med en utsökt frukost (inkl. med matpaket) och lämnar när du vill. Tänk på att den genomsnittliga längden på leden, inklusive pauser, är ca 6 timmar. Du kommer att vara tillbaka i baslägret senast kl. 18.00 för att lämna in din utrustning och dela dina erfarenheter med oss! 😃

INGÅR I SPÅRET

 • Komplett utrustning för packraft
 • Vandrings- och paddelstigar i 2 dagar
 • Instruktioner från en ranger
 • 1 stående plats vid basecamp (dag 1 på 2)
 • Parkering
 • Användning av duschar och toaletter

VANLIGA FRÅGOR

Ja, det är möjligt! Du kan boka en extra natt före din trail inklusive frukost. Vi välkomnar dig till baslägret mellan 16.00 och 18.00 dagen före din vandring. Nästa morgon får du en god och fräsch frukost så att du kan börja ditt äventyr full av energi.

Vi välkomnar alla med god fysisk hälsa och kondition. Viss erfarenhet av vandring med ryggsäck och simkunnighet är ett krav. Du kommer att ha gott om tid att ta dig fram i din egen takt, ta pauser och njuta av det hisnande landskapet.

Absolut! Våra erfarna rangers ger dig detaljerade instruktioner om leden och din packraftutrustning. Detta är inte tekniska rutter över vatten. Dessutom har du full frihet att följa leden i din egen takt och pausa när du vill.

Endast god fysik, simcertifikat och viss vandringserfarenhet med ryggsäck krävs.

När du kommer fram till vattnet är det mycket enkelt att blåsa upp packningen med hjälp av den specialdesignade airbagen. Genom att hälla luft i påsen och tömma den i flotten, ungefär som en luftstol för feta pojkar, blåser du upp packflotten utan ansträngning. Cirka 8 till 10 fulla airbags behövs för att blåsa upp packningen helt. Efter att ha paddlat en vacker stig över vattnet lämnar du vattnet vid den angivna punkten. När du öppnar ventilen töms luften snabbt ut ur packningen, varefter du kan rulla ihop den och förvara den i ryggsäcken igen.

Nej. Det som gör vårt koncept så speciellt är att du kan ha ditt äventyr på egen hand. Vi tillhandahåller komplett packningsutrustning, nödvändiga instruktioner, rutten för på din telefon, en Expedition Foodpack (=valfritt) och en plats att sova.

Oavsett om du reser ensam, med din partner, vänner, kollegor eller familj har du friheten att följa leden i din egen takt med ditt eget resesällskap.

Helt klart! Familjer med barn är hjärtligt välkomna. Minimiåldern för att delta i våra packraftturer är 12 år.

Vänligen observera! Deltagare under 18 år måste åtföljas av och ansvara för en förälder eller en vuxen övervakare för att följa spåren. Ett simkunnighetsbevis är obligatoriskt för alla.

Absolut! Vi har noggrant valt ut säkra rutter. Du kommer att ge dig iväg på egen hand först efter att ha fått en tydlig genomgång. Under genomgången förklaras packraftingutrustningen ingående, inklusive de säkerhetsinstruktioner som krävs. Packraftutrustningen är av mycket hög kvalitet.

Om du har några frågor under vandringen finns våra rangers alltid tillgängliga via telefon för att stödja och hjälpa dig. Din säkerhet och komfort är vår högsta prioritet.

Vårt enkla bokningssystem guidar dig genom bokningsprocessen i bara några få steg.

Det är möjligt att boka för upp till 10 personer samtidigt. Vill du boka för en större grupp? Vi ser gärna över möjligheterna tillsammans med dig. Kontakta oss på [email protected] eller ring +31(0)85 080 6333. Vi hjälper dig gärna!

Våra packrafts är konstruerade för individuell användning. Med tillräckligt utrymme för dig (+ eventuellt din hund) och din ryggsäck är våra packrafts perfekt skräddarsydda för dina äventyrsbehov. Lätt att manövrera och låg vikt.

Ibland kan vädret vara oförutsägbart, men vi är väl förberedda! Om vattennivån i floden Sauer är för låg eller för hög för forsränning flyttar vi leden till Eifel i Tyskland. På så sätt ser vi till att ditt packraftäventyr alltid fortsätter. Om en omlokalisering krävs kommer du att få ett meddelande via e-post och WhatsApp senast 1 dag före ditt spår.

Det kan du ge dig på! Det är inga problem för oss att anpassa din Expedition Foodpack till en vegetarisk eller vegansk variant. Vi är också glada att göra den färska frukosten vegetarisk eller vegansk för dig. Även om du har särskilda kostbehov eller allergier anpassar vi gärna ditt matpaket därefter.

Meddela oss dina kostpreferenser genom att lägga till en kommentar till din bokning. Vi kommer sedan att se till att din Expedition Foodpack är klar.

För laddning av telefon och powerbank finns en central USB-hubb på baslägret. Användningen av detta är kostnadsfri! Vill du ha ett eget eluttag i ditt tält för att t.ex. kyla en kylbox? Vi kan ordna det! Lägg bara till powerpointen i din bokning.

Absolut! På Packraft Travel har vi allt du behöver för en oförglömlig upplevelse!

Så vad kan du förvänta dig?
✅ Utforska hisnande packraftleder 2 dagar i sagolika Müllerthal 🥾🛶
✅ Perfekt för grupper på upp till 20 personer
✅ God tillgänglighet och tillräckligt med parkeringsplatser
✅ Instruktioner från erfarna packraft rangers
✅ Boendealternativ i Basic-tält eller egna tält 🏕️
✅ Frukost ingår
✅ Inga bekymmer med mat på vägen, vi tillhandahåller matpaket!
✅ Njut av en utsökt BBQ 🍗 🐟 🥗 och roliga pubquizzer – vi ordnar det!

Vi ser till att ditt företagsevent blir en komplett och bekymmersfri upplevelse från början till slut.

Kontakta oss idag för mer information och tillgänglighet 🗓️

Tel: +31(0)85 080 6333
E-post: [email protected]

Din dag börjar med en genomgång av en av våra rangers i baslägret, där vi förklarar rutten och din packraftutrustning. Sedan är du redo att köra! Du lämnar med bara din ryggsäck, som innehåller din packraft, paddlar, vatten, mat för dagen och extra kläder. Alla dina andra tillhörigheter kan lämnas säkert i ditt tält på baslägret.

Du börjar med en vandring på flera kilometer. Du kan enkelt följa rutten via en app på din telefon. När du kommer fram till floden blåser du upp din packraft och fortsätter leden över vattnet. Ta tid på dig att stanna vid natursköna platser och njuta av en välförtjänt lunch. Väl tillbaka i baslägret kan du koppla av med en varm dusch, en god måltid eller grillad mat och en mysig drink med marshmallows vid lägerelden.

Packrafting har sitt ursprung i Alaska, där packrafts främst används för att korsa stora vattendrag under äventyrsvandringar i vildmarken. En ultralätt flotte som enkelt får plats i en ryggsäck, eller packraft, gör äventyret extra bekvämt!

Nej, övernattning sker i vårt basläger. Basecamp fungerar både som startpunkt och slutpunkt för alla leder.

Du kan välja att ta med eget tält och sovutrustning eller bo i ett av våra helt nya Basic-tält på Basecamp. Basic-tälten är utrustade med liggunderlag och en campingsits.

Så lite som möjligt… 😉 10 dagar innan ditt äventyr börjar skickar vi dig en praktisk packlista med viktiga saker, inklusive:

 • Rejäla vandringskängor
 • Bekväma kläder
 • Vattenflaska eller vattenpåse
 • Solskyddsmedel
 • Och, naturligtvis, gott humör 😀.

Du bär endast din vattentäta ryggsäck med packraft, paddlar, simväst (tillsammans ca 6,5 kg), mat, vatten och reservkläder. Totalt kommer din ryggsäck att väga ca 8,5 kg.

Oroa dig inte, vårt basläger är lättillgängligt på alla sätt. Koppla av och njut av resan. Vi är redo att välkomna dig till vårt basecamp i det vackra Müllerthal!

Reser du med bil?
Vårt basläger är mycket lätt att nå med bil. Du kan parkera din bil gratis och enkelt bredvid baslägret.

Reser du med tåg?
Fantastiskt! Bra för miljön 😀 Du kan resa till Müllerthal med tåg och buss. Från busstationen är det bara 5 minuters promenad till vårt basläger.

Absolut! Om din hund är tillräckligt atletisk och kan gå ca 14 km per dag OCH älskar vatten, kommer han absolut att ha sitt livs tid! Din hund ska sitta eller ligga mellan dina ben när du befinner dig i flotten. Det är obligatoriskt att sätta på din hund skor för att förhindra att naglarna skadar stommen. Du kan ta med dem själv eller hyra dem av oss för 5 € per dag.

Vänligen observera! Ta med eget tält eftersom hundar inte är tillåtna i våra tält.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

👋 Deel de packraft ervaring met je vrienden en nodig ze uit om mee te gaan op avontuur in 2024! 🌳

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗯𝘂𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀.

— 
#PackraftTravel #PackraftExperience #PackraftAdventure #AdventureWithFriends #AdventureTime #ExploreNature #OutdoorAdventure #Packrafting2024 #PackraftingFun #PackraftingBuddies #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingLife #PackraftingTrips #AdventureSeeker #PackraftingTour #NatureLovers #PackraftingAdventures #ExploreTheOutdoors #AdventureIsOutThere #NatureWanderlust #TravelAndExplore #PackraftingFriends #AdventureTogether #OutdoorFriends #TravelWithFriends #PackraftingGoals #AdventureFriends
Google Logo
5/5
Packraft Travel 2-Day Trail Luxemburg
4.9 5 1 72

Domed Tent

The dome tent with Fresh & Black technology that keeps it cool and dark!

Inside you will find the basic necessities for a good night’s sleep. Outside you can relax at your own camping seat.

Includes:

Glamping Tent

Upgrade your stay to a 12 m2 luxury glamping tent!

We’ll make sure that you have everything at your disposal to relax and recharge in luxury.

Includes:

CONTENT EXPEDITION FOODPACK

Make sure to add the expedition foodpack to your booking to start your day off with a lovely fresh breakfast. Stay nourished and full of energy with various snacks, energy bars and freeze dried survival meals for lunch and dinner.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

Tält med kupol

Kupoltält med Fresh & Black-teknik som håller det svalt och mörkt!

Inuti hittar du de grundläggande nödvändigheterna för en god natts sömn. Utanför kan du koppla av på din egen campingplats.

Inkluderar:

Glamping-tält

Uppgradera din vistelse till ett 12 m2 lyxigt glampingtält!

Vi ser till att du har allt till ditt förfogande för att koppla av och ladda om i lyx.

Inkluderar:

INNEHÅLL EXPEDITION FOODPACK

Se till att lägga till expeditionens matpaket till din bokning så att du kan börja dagen med en härlig färsk frukost. Håll dig näring och full av energi med olika snacks, energibars och frystorkade överlevnadsmåltider för lunch och middag.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

INNEHÅLL EXPEDITION FOODPACK

Se till att lägga till expeditionens matpaket till din bokning så att du kan börja dagen med en härlig färsk frukost. Håll dig mätt och full av energi med olika snacks, energibars och frystorkade expeditionsmåltider till lunch och middag.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-