Small logo icon

Packrafting:
Det ultimata äventyret för
Framgång med teambuilding!

De gick före dig 🤩

Packrafting: ett unikt sätt för teambuilding

Välkommen till Packraft Travel, platsen där äventyr och teambuilding möts för att ge ditt team en oförglömlig upplevelse.
Packrafting blir allt populärare som teambuildingaktivitet och det av goda skäl! Vandra, cykla och paddla genom det vackra

tyska Eifel

eller det vackra Luxemburgska Müllerthal och låt ditt team gå utanför sin komfortzon och övervinna hinder. Bokstavligt och bildligt.

Letar du efter ett unikt och sportigt sätt att stärka banden inom ditt team? Då är packrafting den perfekta lösningen.

Eric van Dooren
Eric van Dooren
4 October 2023
Super goed geeegeld en echt tof eens wat anders de omgeving te verkennen 🙏❤️
Fenna Deters
Fenna Deters
28 September 2023
Super goed georganiseerd! Twee hele mooie routes gehiked en ge-raft, en op een heerlijke plek overnacht in een glamping-tent. Voor mensen die houden van natuur en een uitdaging zeker een aanrader!
Ursula Kraaijvanger
Ursula Kraaijvanger
22 September 2023
Het was zwaar maar fantastisch. We hadden drie dagen prachtig weer. Dit had wij niet willen missen
Maddalena Giacomozzi
Maddalena Giacomozzi
21 September 2023
very nice weekend, sporty and fun. Equipment is great, instructor really nice. I was happy thought we brought our own food and didn't get the adventure package 😉
Philip Klingeleers
Philip Klingeleers
18 September 2023
Zeer leuke en avontuurlijke vakantie. Fijne afwisseling tussen het hiken/ biken en raften. Aanrader!

Anpassat äventyr med packraft

På Packraft Travel sätter vi gärna ihop ett packraftäventyr som passar just ditt teams behov och förutsättningar. Oavsett om du är ute efter en avkopplande eller utmanande led, väljer en dagstur eller en flerdagarsexpedition, vill tillbringa natten i ett lyxigt glampingtält eller gå tillbaka till grunderna … vi ser till att varje aspekt av din packraftingupplevelse är perfekt planerad. På så sätt blir varje ögonblick en möjlighet för ditt team att växa, lära sig och skapa oförglömliga minnen tillsammans.

Lägg till extra logi, catering eller aktiviteter? Det gör vi!

Kontakta oss för en anpassad offert!

Fördelar med teambuilding

Packrafting erbjuder en mängd fördelar för teambuilding som går längre än bara en sportutflykt. Genom att ta sig an packraftäventyret tillsammans kommer dina teammedlemmar att:

  • Förbättra kommunikationsförmågan
  • Skapa ömsesidigt förtroende
  • Främja samarbete
  • Utveckla ledarskapsförmågan
  • Lär dig att lösa konflikter
  • Skapa ett starkare band
  • Och skapa oförglömliga minnen tillsammans

Packrafting: Starkare tillsammans

Upptäck hur packrafting förbättrar dynamiken och sammanhållningen mellan teammedlemmarna.

Packrafting är inte bara fantastiskt roligt, det ger också teamen en chans att lära sig att arbeta bättre tillsammans, reflektera över vad man verkligen vill uppnå eller kritiskt granska dagliga handlingar och val, utan att distraheras av telefoner, e-postmeddelanden eller möten.

Packrafting kan förbättra samarbetet i teamet genom att skapa gemensamma upplevelser och utmaningar. Genom att arbeta tillsammans för att navigera floder lär sig teammedlemmarna om varandras styrkor och svagheter. De utvecklar också effektivare strategier för kommunikation och samarbete.

Packraft Travel erbjuder en avslappnad miljö där teammedlemmarna kan diskutera och lösa konflikter. Genom att möta utmaningar och övervinna hinder tillsammans kan teammedlemmarna bygga upp ömsesidig respekt och förståelse, minska konflikter och hitta effektiva lösningar.

Aktiviteter som packrafttävlingar, navigationsövningar och gemensamma resor är perfekta för teambuilding. Dessa aktiviteter kräver samarbete, kommunikation och förtroende mellan teammedlemmarna, vilket gör dem idealiska för att bygga upp ett starkt (er) team.

Förutom förbättrad gruppdynamik drar gruppmedlemmarna också personlig nytta av packrafting genom att utveckla färdigheter som problemlösning, stresshantering och ökat självförtroende.

träffa din teambuilder

Harko-jan-profile

Harko jan

Specialist på att bygga team

Om Harko-Jan
Som officer i marinkåren vet Harko-Jan bättre än någon annan vad som krävs för att uppnå tilltalande teamprestationer under utmanande omständigheter. Insikter och lärdomar från marinkåren, inklusive hans ytterligare fördjupning av temat teamutveckling, delar han nu med sig av till organisationer som tror på verklig utveckling av människor och organisationer.

Specialiteter
Harko-Jan vägleder teamen på ett okonventionellt sätt. Hans styrka ligger i att låta individer och team se och uppleva hittills okända möjligheter. Harko-Jan vet hur man vinner över människor genom att inspirera dem och ge dem självförtroende. Han vet också hur man speglar chefer på ett respektfullt sätt. Gärna ute i naturen. Där är det naturen som bestämmer och vi måste anpassa oss till naturen.

säg hej! 👋
och fråga om möjligheterna

Google Logo
5/5

INNEHÅLL EXPEDITION FOODPACK

Se till att lägga till expeditionens matpaket till din bokning så att du kan börja dagen med en härlig färsk frukost. Håll dig mätt och full av energi med olika snacks, energibars och frystorkade expeditionsmåltider till lunch och middag.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-